Τι είναι το vending;
Vending είναι η διανομή και διάθεση ενός προϊόντος με την βοήθεια και χρήση μιας αυτόματης μηχανής.

Γιατί να προμηθευτεί η εταιρεία μου έναν αυτόματο πωλητή;
Ο αυτόματος πωλητής δεν είναι μόνο σε θέση να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα σας παρέχει διάφορα προϊόντα, με καθαρό και υγιεινό τρόπο, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες του έτους. Και θα το κάνει αυτό ικανοποιώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας που θα θέσετε.

Πως θα εξοικονομώ χρήματα;
Λόγω του χαμηλότερου κόστους του εξοπλισμού σε σχέση με ένα κυλικείο ή σε σχέση με το κόστος του προσωπικού που χρειάζεται για να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες, και γιατί φυσικά οι αυτόματοι πωλητές δεν πηγαίνουν διακοπές, δεν έχουν ΙΚΑ και δεν παίρνουν σύνταξη…

Έχω επιλογές από διαφορετικούς τύπους ροφημάτων;
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και μπορείτε φυσικά να διαλέξετε αυτά που προτιμάτε. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα τροφοδοσίας (σνακ, σάντουιτς και αναψυκτικά).

Πόσο χώρο χρειάζεται ένας αυτόματος πωλητής;
Μπορείτε να δείτε τις διαστάσεις των αυτόματων πωλητών στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους (link) ή να επικοινωνήσετε με έναν συνεργάτη μας για περισσότερες λεπτομέρειες.(link με σελίδα επικοινωνίας)

Μπορώ να έχω περισσότερες από μία μηχανές;
Αν οι ανάγκες σας απαιτούν περισσότερες από μία μηχανές η CAFERAMA μπορεί φυσικά να σας τις τοποθετήσει.

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για την εγκατάσταση ενός αυτόματου πωλητή;
Από την στιγμή που συμφωνήσετε με τον συνεργάτη μας και δώσετε την παραγγελία η εγκατάσταση απαιτεί μερικές μόνο ημέρες.

Τι γίνεται αν ο αυτόματος πωλητής έχει κάποιο πρόβλημα;
Το 99% των προβλημάτων επιλύονται την ίδια ή την επόμενη μέρα. Εάν κάποιο πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί άμεσα, προχωράμε σε αντικατάσταση του αυτόματου πωλητή.

 
   
Θεσσαλονίκη: Κυπρίων Ηρώων Ισαάκ & Σολωμού 5, Συκιές
Τηλ: 2310 632639, Fax: 2310 632686, Email: caferama@otenet.gr
Created by