Σε αυτή η κομψή ροζ-χρυσή κασετίνα θα βρείτε τέσσερα από τα πιο κλασσικά μείγματα μας. Περιέχει συνολικά 40 ατομικά φακελάκια κλεισμένα αεροστεγώς σε φακελάκια αλουμινίου, χωρισμένα σε δεκάδες από τις εξής γεύσεις.
Συνιστούμε να παρασκευάζετε το τσάι σε ζεστό νερό περίπου στους 80 έως 85°C, έτσι ώστε η φυσική γεύση του τσαγιού να διατηρείται χωρίς καμία πικράδα. Για να πετύχετε τη σωστή θερμοκρασία, απλώς ρίξτε φρεσκοβρασμένο νερό στο φλιτζάνι και αφήστε το για δύο έως τρία λεπτά πριν προσθέσετε το φακελάκι τσαγιού.